Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αυτή και αν είναι Είδηση για τον Δήμο μας !!!!!!!

Πρέπει να είναι πολύ πλούσιος ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών πανελλαδικά . Διαθέτει  το τεράστιο ποσό των  ( 3.000  ευρώ) για 2ημερη συμμετοχή 2 θεσμικών του παραγόντων στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά Πόζαρ , στα οποία οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως τα καλά δωμάτια δεν υπερβαίνουν τα 80-100 ευρώ ημερησίως. Μπράβο και πάλι Μπράβο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρώνειας -Σαπών , που ενέκρινε με τέτοια μεγάλη ευκολία το κονδύλι αυτό. Άραγε  την άνοιξη θα μας εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο 100-200 ευρώ για βενζίνη  ώστε  να κόψουμε τα χόρτα στους Προσκυνητές ; Ευχαριστούμε την εφημερίδα Χρόνος , που μας πληροφορεί !

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο , θα διαβάσετε ολοκληρωμένο το άρθρο της εφημερίδας. 







1 σχόλιο:

  1. Σας ενημερώνουμε ότι εστάλη από το Γραφείο τυπου του Δήμου Μαρώνειας Σαπών η ακόλουθη επιστολή προς την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ σχετικά με το δημοσίευμα το οποίο δεν περιμέναμε να παρανοηθεί σε καμία περίπτωση.
    ΠΡΟΣ :Δντη εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ



    Αξιότιμε κύριε Δντα


    Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας με τίτλο «Γιάννης Σταυρίδης και Κυριάκος Αμούτζας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ» της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου», αναφέρετε ότι «για την μετακίνησή τους το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τα οδοιπορικά έξοδα και αποζημιώσεις μετακινούμενων αιρετών, με το ποσό των 3.000 ευρώ. ».Στο συνέδριο τελικά για λόγους ανωτέρας βίας δεν παρέστη κανένας αιρετός από το Δήμο Μαρώνειας Σαπών .
    Επειδή όμως ήδη δημιουργήθηκαν παρανοήσεις αλλά και κακόβουλα σχόλια σχετικά με την παραπάνω αποζημίωση, και παρότι αυτό διατυπώνεται με σαφήνεια, διευκρινίζεται ότι στην απόφαση του ΔΣ και σύμφωνα με το δημόσιο λογιστικό το οποίο εφαρμόζεται στους Δήμους ,αναφέρεται ,κάθε φορά που προκύπτει θέμα αποζημίωσης αιρετού λόγω μετακίνησης του για υπηρεσιακούς λόγους οπουδήποτε, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ,το σύνολο του ποσού που ο σχετικός Κωδικός(ΚΑ) προβλέπει για ανάλογες περιπτώσεις ,για ολόκληρο το χρόνο .Το σύνολο του ποσού για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών ,για ολόκληρο το χρόνο είναι 3000 ευρώ. Εννοείται ότι και στην επόμενη απόφαση εφόσον τεθεί ανάλογο ζήτημα το ίδιο ποσό θα αναγραφεί .
    Η αποζημίωση των αιρετών υπόκειται σε αυστηρά κριτήρια και ορίζεται με σαφήνεια από το νόμο το ύψος της.
    Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της επιστολής προκειμένου να μην υπάρξουν παρανοήσεις αλλά και αφορμή για σχόλια που υποδηλώνουν είτε άγνοια είτε ακόμη χειρότερα διάθεση για μικροπολιτική .

    Σάπες 18 2 2019

    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή