Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Π Ρ Ο Τ Α Σ Η

Παρατηρώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών , μεταξύ των 12 θεμάτων , στον αριθμό 5  όπως θα διαβάστε παρακάτω υπάρχει κάτι ανάλογο με αυτό που είχα προτείνει  για  τα Σχολεία του χωριού μας.

ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2007
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 & 3 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, στις Σάπες, στις 27-02-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.30΄, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα  5. ΄Εγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του  Δημοτικού Σχολείου Εβρένου -του οποίου έχει ανασταλεί η λειτουργία-, στο σωματείο με την επωνυμία « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΒΡΕΝΟΥ» προς στέγαση των δραστηριοτήτων του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Ματθαίος

Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 

Έτσι  λοιπόν με αφορμή  αυτό , προτείνω  στον Πρόεδρο μας αλλά και στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Συλλόγου του χωριού μας να ζητήσουν  ΕΓΓΡΑΦΩΣ κάτι ανάλογο από τον Δήμο , ώστε να μας παραχωρηθεί και το
                                   
                                     ‘’Παλαιό Δημοτικό Σχολειό’’



 ‘’και το Νέο Δημοτικό Σχολείο’’ 



ώστε να μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε ανάλογα. 
Σαφώς και υπάρχουν δυσκολίες για την αποκατάσταση τους , αλλά εκτιμώ ότι και εκ μέρους του Προέδρου μας αλλά και εκ μέρους του Συλλόγου αλλά και του Χωριού  υπάρχει αρκετή όρεξη για να τα  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ  ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου